Inspirere, underholde og lære bort

«De fleste menneskene sikter ikke for høyt og bommer, de sikter for lavt og treffer.»

20130531_160103

Er dette et bilde av arbeidsplassen du drømmer om? Men ikke helt våger å tro kan realiseres?

Eller er situasjonen din slik som dette?

På jobb fra 8 – 16, ettermiddager som går med til kjøring på barnas fritidsaktiviteter, alltid akkurat for lite på lønnsslippen, huslån som skal betjenes…….. Du teller kanskje dager og timer til helg og ferie? Føler du deg fanget i et hjul uten å ha kontrollen? Eller er du en av dem som jobber i en bransje som er usikker?

Får du panikk ved tanken på at dette er livet ditt om 2 år – 5 år- 10 år?

Kopi av 20130610_131440-001

Jeg kan lære deg akkurat så mye om markedsføring at du får den verktøykassa du trenger til å realisere drømmen om å

    • skape noe på egen hånd uten store investeringskostnader
    • komme vekk fra rotteracet
    • jobbe hjemmefra

Dette vil du lære:

  • Å sette deg mål
  • Å utvikle dine tankesett
  • Å tiltrekke deg kunder i stedet for å jakte på dem
  • Å finne strategiske samarbeidspartnere

Din bonus er at jeg også vet hvordan du skal få relevante råd og tips HELT GRATIS!

Jeg prøvde å være flink ved å «henge i stroppen» i mange år, og møtte til slutt veggen. Det unner jeg ingen andre å oppleve. Derfor tilbyr jeg deg å lære at det finnes et alternativ. Jeg er ikke i mål enda, men har begynt klatringen på vei til å skape meg et liv og en jobb som er nøyaktig slik jeg vil ha det. Jeg kan lære deg akkurat det du trenger for å gjøre det samme!

Legg igjen navn og e – postadresse i boksen ved siden av, så får du en liten «bok» med godbitene fra opplæringen.