Gry

Gratistrening energiboost endre verden

I dag skjer det noe helt spesielt, er du klar for en skikkelig energiboost?

Energiboost

Hun vil endre verden

Ja, bortsett fra at det er vinterferietid, så har min mentor, lærer, gründerhelt og energibombe Gry Sinding kommet med nye GRATIS treningsvideoer! Jeg har selvsagt allerede sett den første, og tenkte wow, her er det mange gode tips også til deg som ikke er gründer! Bare tenk deg følelsen du får ved å utvikle deg og trives i jobben!

Oppdager noe nytt hver gang

Dette er litt rart, jeg innrømmer det. Men hver gang jeg ser disse videoene ser jeg noe nytt. Har du det også sånn med for eksempel en sang du liker veldig godt? Hver gang du hører den åpner det seg nye dører i sinnet, du oppdager nye detaljer, og tenker at det var en herlig oppdagelse, for da fikk jeg fylt opp energilagrene i dag også. Slik er det med treningsvideoene til Gry, de gjør noe med meg, jeg får påfyll og lyst til å fortsette med jobben (av en eller annen merkelig grunn kan den samme følelsen dukke opp i kontakt med deltakerne på norskundervisninga også).

Faktor X

Så hva er dette «noe»? Du må nesten se videoen for å få vite det. Forstår du hva jeg mener, vet du det med en gang. Hvis du ikke forstår, har du fått en liten dose med humor og underholdning. Og det er bra for deg, er du ikke enig?
For å se vidunderet klikker du på bildet under:
Gratistrening

Endre verden

Er du i tenkeboksen om å starte opp noe for deg selv, er det selvsagt essensielt å se disse gratistreningene. Du har rett og slett ikke RÅD til å la være! Markedet er i full endring, og veldig mye av den nye markedsføringen vil foregå på nettet. Er du der, synes du nettet virker litt skummelt, eller vet du ikke hvilken ende du skal starte i? Få med deg denne treningen, er du normalt nysgjerrig og lærevillig, vil du garantert begynne å tenke i nye baner!

Ta action nå!

Så hva venter du på? HER er treningen, helt gratis! Vil du lære enda mer, legger du igjen navn og e-postadresse i boksen til høyre, så får du MINE beste tips, selvsagt inspirert av Gry.
Nå kjenner jeg energien komme bare ved å skrive til deg……. Ha en god dag videre!
 Legg igjen en kommentar hvis du liker bloggen!

Comments

comments